Beszélgetések
3 posters
Önismeret :: Kezdőlap :: Your first forum :: Egyéb
1 / 1 oldal
Re: Beszélgetések
Igaz hogy alapjáraton, de beindult a rendszer. Eléggé ismeretlen a szerkesztési felület az általam ismerthez képest. Majd gyakorlok.
Blueeye zavarna téged, ha az álmaimat továbbra is beírnám a kalandorokra?
Áprilia- Hozzászólások száma : 277
Csatlakozás ideje : 2018. Jan. 07.
Dehogyis, nem zavar. Én úgysem nem vagyok szakértő álom témában.
Blueeye- Hozzászólások száma : 363
Blueeye írta:Dehogyis, nem zavar. Én úgysem nem vagyok szakértő álom témában.
Az előbb írtam, de eltűnt.
Talán sikerül itt megmaradni a cuccaimnak.
Sok időm és energiám van benne, nem szeretném negyedszer is törölni. Sokan olvasgatták azt láttam.
A honlapomon elég korlátozott a rendszer, nem enged be mindent. Nem mintha bármiről
akarnék itt írni, de itt nagyobb a lehetőség.
Sok időm és energiám van benne, nem szeretném negyedszer is törölni. Sokan olvasgatták azt láttam.
A honlapomon elég korlátozott a rendszer, nem enged be mindent. Nem mintha bármiről
És úgy látom, hogy az álom és az önismeret érdekli legjobban az embereket.
Blueeye írta:Az előbb írtam, de eltűnt.
Igen, innen remélhetőleg nem kell törölni majd a cuccainkat. Amott én is vagy háromszor töröltem, sokminden elveszett. Jó, hogy létrehoztad ezt a fórumot.
Ma sportoltam kicsit.
Még nem tudom követni az edzést, az életkorom miatt is figyelnem kell, fokozatosan szabad terhelni a testemet.
Meg aztán szeretem váltogatni a tornát, edzést, futást. Kicsit futottam, elszoktam tőle.
Vettem egy futócipőt, kezdésnek jó lesz. Majd ha ezt szétrugom és érdemes, veszek egy jobbat. Az a lényeg, asztfaltra jó.
Még nem tudom követni az edzést, az életkorom miatt is figyelnem kell, fokozatosan szabad terhelni a testemet.
Meg aztán szeretem váltogatni a tornát, edzést, futást. Kicsit futottam, elszoktam tőle.
Vettem egy futócipőt, kezdésnek jó lesz. Majd ha ezt szétrugom és érdemes, veszek egy jobbat. Az a lényeg, asztfaltra jó.
Nem szabad sok időt kihagyni, elég nehéz elkezdeni a mozgást újra. Hú, elég nagy akaraterő kell.
Majdnem 2 évet hagytam ki a futással, szeptemberben kezdtem újra. De tényleg nem kellett volna kihagyni.
Ma elutazom egy kicsit. Szép hétvégét Áprilia! Tartsd a frontot légy kedves!
2018.06.09. A fák beszélnek
Ezeknek a fáknak történetük van. Mostanában hallottam egy előadást, miszerint Isten a természetben lakozik. Szombaton - 2018. június 9. - történt, hogy elmentem vidéken futni, mert már kellőképpen el voltam fásulva. Aztán ahogy megjött az energia, megjött az életkedv is és a futásból visszatérve ellenállhatatlan vágyat éreztem (végre!), hogy kinn tartózkodjak a szabadban, a hatalmas kertben, amihez az utóbbi időben már jó régóta nem volt kedvem. De most visszajött és gyönyörködni akartam a természetben. És le is fotóztam sokmindent, mert olyan szép volt. Lefotóztam ezeket a fákat is és már amikor közeledtem feléjük, olyan érzés fogott el, hogy arról beszélnek, hogy ők mekkora óriások. Büszkék voltak magukra.
Majd egész nap még kertészkedtem is. Ez tette fel a napra a koronát.
Ezeknek a fáknak történetük van. Mostanában hallottam egy előadást, miszerint Isten a természetben lakozik. Szombaton - 2018. június 9. - történt, hogy elmentem vidéken futni, mert már kellőképpen el voltam fásulva. Aztán ahogy megjött az energia, megjött az életkedv is és a futásból visszatérve ellenállhatatlan vágyat éreztem (végre!), hogy kinn tartózkodjak a szabadban, a hatalmas kertben, amihez az utóbbi időben már jó régóta nem volt kedvem. De most visszajött és gyönyörködni akartam a természetben. És le is fotóztam sokmindent, mert olyan szép volt. Lefotóztam ezeket a fákat is és már amikor közeledtem feléjük, olyan érzés fogott el, hogy arról beszélnek, hogy ők mekkora óriások. Büszkék voltak magukra.
Majd egész nap még kertészkedtem is. Ez tette fel a napra a koronát.
Hú, pompás fotók, gyönyörű hely, én is kertészkednék itt szívesen!
Biztos feltöltődtél az isteni energiával.
Isten a természet, így van!
Biztos feltöltődtél az isteni energiával.
Isten a természet, így van!
....és amit az Idézgessünkbe írtál Goethe-től, az is idevág.
Hova vezet a "véletlen."
Egy ismerősöm házassági évfordulója volt, és egy Goethe idézet volt az esküvői meghívójukon, anno.
Rákerestem a neten az idézetre, és rögtön szembejött a természetről szóló idézet.
Írom is be az idézetekhez.
Egy ismerősöm házassági évfordulója volt, és egy Goethe idézet volt az esküvői meghívójukon, anno.
Rákerestem a neten az idézetre, és rögtön szembejött a természetről szóló idézet.
Írom is be az idézetekhez.
Egy Goethe idézet alapján, ( amit betettem az Önismeret topikba), úgy döntöttem, hogy kicsit
felélesztem ezt a fórumot.
Túl sok fontos dologgal találkozok, és nem szeretném veszni hagyni. Legyen egy helyen.
felélesztem ezt a fórumot.
Túl sok fontos dologgal találkozok, és nem szeretném veszni hagyni. Legyen egy helyen.
Kedves Olvasók!
Boldog karácsonyt, és boldog újévet Nektek!
Szeretettel: Blueeye
Boldog karácsonyt, és boldog újévet Nektek!
Szeretettel: Blueeye
Önismeret :: Kezdőlap :: Your first forum :: Egyéb
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.